Rot- och rutavdrag på flytthjälp?

Både innan och efter flytten är genomförd är det en hel del frågor och papper som skall fyllas i. Många frågar om rot- och rutavdraget gäller flyttning, vilka tillstånd och försäkringar skall flyttfirman kunna visa upp och vem kontrollerar att dom har tillstånd att bedriva flyttverksamhet?

Ja, du kan få rutavdrag för din flytt samt även på flyttstädning! Läs mer om rot- och rutavdrag på Skatteverkets hemsida.

Alla flyttföretag ska ha trafiktillstånd för sina bilar för bedriva flyttning och detta är det bra om man kollar med företaget. När det gäller försäkringar så har flyttföretaget olika försäkringar, dom bör ha försäkringar som BOHAG 2010 och KONTOR 2003 eller motsvarande och ibland kan det vara bra att teckna en extra försäkring om du har dyrbara saker. Kontrollera med flyttföretaget vad som ingår i deras försäkring.

När det gäller försäkringar inom Magasinering skall företaget ha försäkrat mot tex inbrott, översvämmningar och dylikt.

Om du vill hitta en flyttfirma med god service och få ett bra pris service på din flytt skicka en offertförfrågan genom oss, klicka här.

Letar du efter ett företag som kan magasinera dina saker till ett bra pris, skicka en offertförfrågan genom oss, klicka här.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå