Gratis prisförfrågan

Magasinering

Har du behov av magasinering inför en flytt, eller bara har för mycket saker liggande hemma? Via Flyttguiden kan du hitta magasineringsföretag i hela Sverige som kan hjälpa dig att magasinera dina saker. Du kan snabbt och enkelt skicka en offertförfrågan gratis till ett eller flera företag. Vår tjänst gör att du får tillbaka priser från flera företag vilket betyder att du själv väljer efter bästa pris och service.

Allt är kostnadsfritt och ingen registrering behövs, så skicka i din offertförfrågan redan idag!

magasinering

Hyra förråd

Vad kostar magasinering?

Magasinering är riktigt bra när du behöver förvara saker. Vi hjälper dig hitta en lämplig firma för ett billigt pris. Hör av dig så ger vi dig en kostnad.

Kort eller lång tid

Oavsett om du behöver hyra ett magasin under en lång eller kort tid kan vi hjälpa dig hitta något som passar.

Storlek på ditt för

Beroende på om du behöver förvara många eller stora saker, eller om bara behöver förvara några saker kan du hyra olika storlekar på förråd.

Företag eller privatperson

Både privatpersoner och företag kan ibland behöva hyra ett magasin för att förvara saker i. Vi hjälper både dig som privatperson och företag att hitta rätt firma som erbjuder magasinering.

Gratis offert

Beroende på magasinets storlek och hur länge du vill hyra utrymmet kan priserna för magasinering skilja sig lite. Det kan även variera beroende på vilken firma du anlitar. När du hyr ett magasin via oss hjälper vi dig hitta ett företag som känns bra i just din stad. Dessutom kan du få en gratis offert genom oss!

Magasinering av möbler

När hemmet eller kontoret inte räcker till för möbler som inte används är möbelmagasinering väldigt praktiskt. Ett möbelförråd kan skilja sig i pris beroende på hur stort det är, hör av dig så ger vi dig en offert. Magasinering används av både privatpersoner och företag – en smidig tjänst för alla.