Gratis prisförfrågan

Magasinering i Uppsala

Har du också saker och möbler som du inte har användning för just nu, men som du heller inte vill sälja, slänga eller ge bort? Genom att hyra ett magasin eller ett förråd kan du smidigt förvara sakerna på ett säkert ställe tills du behöver dem. Vi hjälper dig hitta bra magasinering i Uppsala.

Företag som erbjuder magasinering i Uppsala

Gratis offertförfrågan

Vi på Flyttguiden.se har sedan 2004 jobbat med att jämföra flyttfirmor och magasineringsföretag för att kunna ge våra kunder ett enklare val. Vi ger dig en helt kostnadsfri offert så kan du själv se prisskillnader mellan företagen.

Vad kostar det?

Det går inte att säga exakt vad magasinering i Uppsala kostar eftersom det beror på många olika faktorer. Når priserna sätts kollar man bland annat på hur centralt benäget magasinet är, hur länge du vill hyra det, storleken och om det gäller ett varm- eller kallförråd.

Magasinering för privatpersoner och företag

Vi kan hjälpa dig hitta ett tillräckligt stort förråd för både företaget eller för privat bruk. Vi har många olika magasineringsföretag utspridda i Uppsala som kan vara passande för just dina behov.

Har du ett magasin i Uppsala

Det är inte bara privatpersoner och företag vi hjälper, även du som har ett eget magasineringsföretag kan få hjälp av oss. Gör som många andra av dina kollegor – anslut dig hos oss och nå ut till många fler kunder.