Gratis prisförfrågan

Magasinering i Stockholm

När du vill förvara dina personliga ägodelar är det såklart viktigt att du känner dig trygg med valet av magasineringsföretag. Vi kan hjälpa dig hitta en lämplig firma i Stockholm. Företag som erbjuder magasinering i Stockholm.

Företag som erbjuder magasinering i Stockholm

Flyttfabriken AB
Mer information
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm
Flyttfabriken AB

Gratis offertförfrågan

Det finns många olika magasineringsföretag i Stockholm och för att hitta den firma som känns bäst för dig kan vi ge dig en gratis offert. Vi skickar då ut flera olika prisförslag från olika magasineringsföretag i Stockholm så att du kan jämföra och välja rätt.

Vad kostar det?

Priserna för magasinering kan skilja sig rejält eftersom priset baseras på många olika saker. Till exempel kollar man på förrådets storlek, om det är ett varm- eller kallförråd och hur länge du behöver förvara dina saker.

Magasinering för privatpersoner och företag

Oavsett om du behöver förvara möbler och personliga saker i ett förråd eller om ditt företag behöver ha ett förråd kan vi hjälpa till att hitta en skicklig och pålitlig magasineringsfirma.

Har du ett magasin i Stockholm

Se till att dina kunder kan hitta dig genom att ansluta dig hos oss på Flyttguiden. Hos oss finns mängder av magasineringsföretag anslutna över hela landet – allt för att det ska bli enklare att hitta kunder och synas.