Gratis prisförfrågan

Magasinering i Malmö

Börjar det bli ont om utrymme hemma? Eller vill du helt enkelt kunna förvara saker och möbler du inte längre använder på ett tryggt ställe? Vi kan hjälpa dig hitta bra magasinering i Malmö där du kan förvara få eller många saker över lång eller kort tid.

Företag som erbjuder magasinering i Malmö

Acta Flytt AB
Mer information
Bjurögatan 40
211 24 MALMÖ
Acta Flytt AB
JMT Flytt Transport
Mer information
Cyklamenvägen 21
218 34 Bunkeflostrand
JMT Flytt Transport

Gratis offertförfrågan

Vi har många magasineringsföretag anslutna i Malmö och vi kan hjälpa dig hitta rätt företag för just dina ändamål. Oavsett om du behöver mycket platsutrymme eller endast är i behov av ett mindre förråd, kan vi lösa det åt dig.

Vad kostar det?

Priserna för magasinering i Malmö kan variera en del eftersom priserna baseras på många olika saker. Exempelvis tas förrådets storlek upp i beräkningen, men även hur länge du tänker förvara sakerna.

Magasinering för privatpersoner och företag

Ibland räcker inte platsen till hemma, varken i hemmet, i källaren eller på vinden. Då är det utmärkt att kunna förvara sakerna tryggt i ett förråd. Vi hjälper både privatpersoner och företag att hitta en lämplig magasinering i Malmö.

Har du ett magasin i Malmö

Har du svårt att nå ut till nya kunder? Anslut dig till oss på Flyttguiden.se så kan vi hjälpa dig synas. Här finns redan många anslutna magasineringsföretag över hela landet.