Gratis prisförfrågan

Flyttfirmor

Söker du en flyttfirma där du bor? Här kan du välja att se våra olika flyttfirmor i olika städer och län, vi har listat flyttfirmor som kan hjälpa dig att flytta både inrikes och utrikes. Du kan snabbt och enkelt skicka en offertförfrågan till flera flyttfirmor på en gång och du får tillbaka priser från flera företag sen väljer du själv vem du vill anlita.

Allt är kostnadsfritt, du binder dig inte till nått och ingen registrering behövs, så skicka i din offerförfrågan redan idag!

Gratis offert

När du behöver anlita en flyttfirma kan vi hjälpa till. Med hjälp av ett flyttföretag slipper du tänka på alla olika delar gällande flytten. Eftersom priset kan skilja sig lite beroende på hur stor din bostad är och vilken typ av flytt det gäller, får du gärna höra av dig till oss för en gratis offert.

Vad kostar flytten?

Priset som en flyttfirma tar för en flytt kan variera beroende på hur stor lokalen är och vilken sorts flytt det gäller. Vi kan hjälpa dig hitta ett bra och billigt pris där du bor. Hör av dig till oss så kan vi återkomma med en kostnad för just din flytt.

flyttbil

Att tänka på vid flytt

Flytta privat

När det är dags att flytta privat så kan du hitta en flyttfirma här som är specialiserade på bohagsflytt. Flyttfirman kan hjälpa dig med transporten, packning, flyttkartonger, försäkringar mm.

Flytta företaget

Oftast är det viktigt att företagsflytten går snabbt och smidigt så att det inte blir stop i produktionen. Lyssna med flyttfirman om dom kan erbjuda att flytta på de tider då verksamheten är stängd, t ex helger eller kvällar.

Utlandsflytt

Om du ska flytta utomlands eller helt enkelt flytta hem till Sverige igen kan vi varmt rekommendera en flyttfirma. Du får då hjälp med din utlandsflytt och slipper sköta allt själv.

Förvarning under flytt

Under en flytt kan det vara krångligt att förvara sakerna på ett smart ställe. Genom att hyra ett magasin har du alltid en plats för dina saker.

ROT-avdrag

Som privatperson har du möjlighet att utnyttja ROT-avdraget för hushållsnära tjänster, bland annat för en flyttfirma eller liknande.

Att tänka på när du ska anlita en flyttfirma

Ansvar och försäkringar

När man anlitar en flyttfirma så kan det vara bra att ta reda på vem som är ansvarig  om nått går sönder under flytten eller om någonting annat händer. Vissa flyttfirmor vill inte ta ansvaret om nått går sönder när du har packat själv.

Priset

Vanligt är att en flyttfirma har ett timpris på sina tjänster men många av företagen kan även erbjuda ett fast pris på hela flytten. Tänk på att det inte alltid är den billigaste flyttfirman som nödvändigtvis är den bästa för dig. Hör med flyttfirman vad som ingår i priset.

Trafiktillstånd

Ett företag som håller på med flytt måste ha trafiktillstånd från transportstyrelsen.

Flytthjälp sedan 2004

Sedan 2004 har vi varit en helt oberoende flyttportal. Vi hjälper konsumenter att hitta en lämplig flyttfirma i hela Sverige.