Gratis prisförfrågan

Flyttfirmor i Sundsvall

Spara massor av tid genom att leja bort en del av arbetet kring flytten till en flyttfirma. Även om du själv kan göra mycket när det kommer till flytten kan det vara skönt att bli av med vissa krångliga bitar som exempelvis flyttbil och transport.

Företag som erbjuder flytthjälp i Sundsvall

Acta Flytt AB
Mer information
Bjurögatan 40
211 24 MALMÖ
Acta Flytt AB
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving
Mer information
Lyftkransvägen 16
14250 RIKSTÄCKANDE
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving

Gratis offertförfrågan

Flyttguiden.se grundades år 2004 och har sedan dess hjälpt mängder av kunder att hitta en pålitlig och bra flyttfirma. Som Sveriges största företag inom offerter för bohagsflytt och utlandsflytt kan du snabbt och enkelt få en offert från oss.

Vad kostar det?

Priserna varierar mellan de olika flyttföretagen i Sundsvall. Eftersom de olika företagen erbjuder lite olika tjänster och arbetar på olika sätt skiljer sig priset men de flesta bolag tar betalt per timme. Vi kan återkomma med ett prisexempel om du hör av dig till oss.

Privatflytt eller företagsflytt

Att flytta är nästan alltid tidskrävande och ibland även jobbigt. Vi kan underlätta din privatflytt eller företagsflytt genom att hitta en duktig flyttfirma. Alla våra anslutna firmor är kontrollerade och hanterar alltid dina möbler och saker med stor försiktighet.

Har du en flyttfirma i Sundsvall

Vill du synas mer och hitta fler kunder? Hör av dig till oss om du har ett eget flyttföretag i Sundsvall så kan vi hjälpa dig. Hos oss ansluter sig flyttfirmor över hela landet och vår sida är välbesökt.