Gratis prisförfrågan

Flyttfirmor i Stockholm

När det har blivit dags att flytta är det många saker du behöver tänka på. Förutom att du ska ordna allt i den nya bostaden eller i det nya kontoret behöver du även städa och packa ihop ditt gamla hem. Eftersom en flytt är krävande av flera anledningar kan det kännas jobbigt att även ha koll på packning och att köra fram och tillbaka med saker. Överlåt en del av flytten till en skicklig flyttfirma i Stockholm så blir hela flytten enklare. Vi har listat och jämfört flera olika flyttfirmor i Stockholm.

Företag som erbjuder flytthjälp i Stockholm

Flyttfabriken AB
Mer information
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm
Flyttfabriken AB
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving
Mer information
Lyftkransvägen 16
14250 RIKSTÄCKANDE
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving
Acta Flytt AB
Mer information
Bjurögatan 40
211 24 MALMÖ
Acta Flytt AB

Gratis offertförfrågan

Att själv leta reda på olika flyttfirmor i Stockholm för att sedan jämföra tjänster och priser är både tidskrävande och tråkigt. Genom att vända dig till oss kan du snabbt få en gratis offert från olika flyttfirmor i Stockholm. Du sparar in värdefull tid till annat.

Vad kostar det?

Vad en flytt kostar varierar rejält och beror på flera olika faktorer. Till att börja med prissätter flyttfirmor i Stockholm efter storlek på bostaden, hur många saker och möbler som ska flyttas och om det handlar om en företagsflytt eller en privatflytt.

Privatflytt eller företagsflytt

Oavsett om du behöver hjälp med en privatflytt eller en företagsflytt hanterar flyttfirman alla saker försiktigt. Vid en företagsflytt är det oftast tunga och stora möbler som ska flyttas men även viktiga värdeskåp och dokument som inte får hamna i oordning. Vid en privatflytt hanteras dina personliga ägodelar med största försiktighet.

Har du en flyttfirma i Stockholm?

Kanske har du en egen flyttfirma i Stockholm? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi kan hjälpa dig synas på en stor plattform för flyttfirmor i Stockholm. Genom att nå ut till kunder på flera ställen ökar du intaget av jobb.