Gratis prisförfrågan

Flyttfirmor i Kristianstad

Känns flytten stressig och jobbig? Genom att leja bort en stor del av arbetet kring din flytt får du mer tid till andra viktiga saker. Vi kan hjälpa dig hitta en riktigt bra flyttfirma i Kristianstad med stor erfarenhet och känsla för service.

Företag som erbjuder flytthjälp i Kristianstad

Acta Flytt AB
Mer information
Bjurögatan 40
211 24 MALMÖ
Acta Flytt AB
JMT Flytt Transport
Mer information
Cyklamenvägen 21
218 34 Bunkeflostrand
JMT Flytt Transport
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving
Mer information
Lyftkransvägen 16
14250 RIKSTÄCKANDE
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving

Gratis offertförfrågan

När det kommer till att anlita en flyttfirma är såklart priset en viktig punkt. För att du ska känna dig nöjd med priset samt de tjänster som firman erbjuder, kan vi ge dig en kostnadsfri offert från flera skickliga flyttfirmor i Kristianstad.

Vad kostar det?

Eftersom alla flyttfirmor skiljer sig åt både när det kommer till tjänster men även till själva arbetssättet, varierar priserna för flyttfirmor en del. De flesta av våra anslutna flyttfirmor tar dock betalt per timme och priset baseras då ofta på hur stor bostaden eller företaget är som ska flyttas.

Privatflytt eller företagsflytt

En privatflytt kräver stor varsamhet eftersom det handlar om privata och ömtåliga ägodelar. Varsamhet är givetvis också viktigt när det kommer till en företagsflytt men här är det också prioriterat att flytten går så snabbt och smidigt som möjligt. Oavsett om du behöver hjälp med privatflytt eller företagsflytt kan vi hjälpa dig hitta rätt firma för jobbet.

Har du en flyttfirma i Kristianstad

Om du och ditt företag vill synas mer och få möjlighet till fler arbetstillfällen, kan du ansluta ditt företag hos oss.