Gratis prisförfrågan

Flyttfirmor i Kalmar

Gör det lättare för dig själv genom att anlita en professionell flyttfirma i Kalmar när du ska flytta. Vi på Flyttguiden.se har under många år samlat skickliga flyttfirmor med stor erfarenhet. Allt för att underlätta valet för dig. Genom oss slipper du själv leta rätt på och jämföra flyttfirmor – vi gör det åt dig.

Företag som erbjuder flytthjälp i Kalmar

Acta Flytt AB
Mer information
Bjurögatan 40
211 24 MALMÖ
Acta Flytt AB
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving
Mer information
Lyftkransvägen 16
14250 RIKSTÄCKANDE
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving

Gratis offertförfrågan

Vill du ta reda på vad din flytt kan kosta? Hör av dig till oss så ger vi dig en snabb offert.

Vad kostar det?

Flyttpriser kan variera rejält mellan olika företag och baseras på olika saker som bland annat bostadens storlek eller företagets storlek, samt hur stor roll flyttfirman ska ha i flytten. Du kan tillsammans med flyttfirman komma överens om vilka delar du behöver hjälp med och vilka saker du helst gör själv.

Privatflytt eller företagsflytt

Vi kan hjälpa dig hitta en lämplig flyttfirma för just din flytt, oavsett om du ska flytta privat eller med företaget. En privatflytt kan både vara omfattande och liten, det varierar från person till person. Om du ska flytta företaget kan våra anslutna firmor i Kalmar underlätta din flytt och göra den snabb och smidig.

Har du en flyttfirma i Kalmar

Gör som många andra flyttfirmor i Kalmar och anslut dig hos oss redan idag! Om du har en egen flyttfirma kan du genom oss på Flyttguiden.se synas på en välbesökt plattform. Detta kan öka ditt intag av arbetstillfällen.