Gratis prisförfrågan

Flyttfirmor i Halmstad

Behöver du hjälp med att hitta en riktigt bra och pålitlig flyttfirma i Halmstad? Då har du hittat rätt. Vi på Flyttguiden.se har sedan 2004 hjälpt privatkunder och företag att hitta rätt firma för deras flytt. Nu kan vi hjälpa även dig.

Företag som erbjuder flytthjälp i Halmstad

Acta Flytt AB
Mer information
Bjurögatan 40
211 24 MALMÖ
Acta Flytt AB
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving
Mer information
Lyftkransvägen 16
14250 RIKSTÄCKANDE
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving

Gratis offertförfrågan

En av de jobbigaste delarna med att själv hitta en flyttfirma är prisjämförelserna. Varje företag erbjuder lite olika tjänster och har olika priser. För att du ska känna att priset är rimligt för de tjänster du får kan vi ge dig en gratis offert. Då kan du direkt se vilket företag som känns passande för just dig.

Vad kostar det?

När det kommer till att anlita en flyttfirma brukar priset vara ganska viktigt, särskilt för privatpersoner. Vad en flytt kostar beror dels på hur mycket hjälp du behöver, hur stor bostad och hur många saker du har. De flesta av våra anslutna firmor i Halmstad tar betalt per timme.

Privatflytt eller företagsflytt

När du behöver hjälp med en privatflytt eller en företagsflytt kan vi hjälpa dig hitta rätt flyttfirma. En privatflytt kan vara både stor och liten men oavsett vad du behöver hjälp med hanterar alltid våra flyttfirmor dina saker varsamt och försiktigt. För företagsflytten kan du lita på att allt kommer fram till det nya kontoret i ordning och reda.

Har du en flyttfirma i Halmstad

Om du har en flyttfirma i Halmstad som inte riktigt syns tillräckligt mycket får du gärna höra av dig till oss. Via vår hemsida får ditt företag en ny plattform att synas och där nya kunder kan hitta era tjänster.