Gratis prisförfrågan

Flyttfirmor i Östersund

Spara in massor av tid på att slippa packa ner alla prylar och möbler i lådor och överlåt istället jobbet åt en professionell flyttfirma i Östersund. Men vilken flyttfirma är egentligen bäst? Vi hjälper dig hitta en lämplig och pålitlig flyttfirma som passar just din flytt.

Företag som erbjuder flytthjälp i östersund

Acta Flytt AB
Mer information
Bjurögatan 40
211 24 MALMÖ
Acta Flytt AB
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving
Mer information
Lyftkransvägen 16
14250 RIKSTÄCKANDE
Stadsbudskontoret AB /SBK Moving

Gratis offertförfrågan

Att själv skanna nätet på olika flyttfirmor i Östersund för att sedan jämföra priser och tjänster är både tidskrävande och tråkigt. Vi på Flyttguiden.se hjälper dig gärna – att jämföra flyttfirmor och att lämnar offerter till våra kunder är något vi gjort sedan 2004. Du får en helt gratis offert när du kontaktar oss.

Vad kostar det?

De flesta flyttföretag tar ut en timavgift för sina tjänster, detta kan dock skilja sig från företag till företag. Vissa flyttfirmor i Östersund kan erbjuda fasta priser, men då behöver de oftast se objektet som ska flyttas för att kunna göra en uppskattning.

Privatflytt eller företagsflytt

Oavsett om du ska flytta från din bostad eller helt enkelt byta kontor till företaget, kan vi hitta en flyttfirma som både har kunskap och erfarenhet om den sortens flytt. Vi har anslutna firmor i Östersund som enbart riktar in sig på exempelvis privatflyttar eller företagsflyttar.

Har du en flyttfirma i Östersund

Det svåraste för många företag är att synas och hitta sina kunder. Om du har en egen flyttfirma i Östersund och skulle behöva hjälp med att få fler flyttjobb och telefonsamtal från potentiella kunder, kan vi hjälpa dig. Kontakta oss och anslut företag redan idag!